ORAR: 9-17 de LUNI pana VINERI
Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.
 • MAGAZIN SECURIZAT

  100% cumparaturi sigure

 • LIVRARE GRATUITA

  la comenzi de minim 400 de lei

 • CONTACT

  tel 0756.393.314

 • PLATA

  ramburs sau transfer bancar

Coş de cumpărături 0 produs(e) - 0,00 lei
Coşul tău este gol!

Termeni si conditii

Cum comanzi recipientele dorite?

Pentru efectuarea unei comenzi nu  este necesară autentificarea clienţilor pe site, nici  în cazul unei eventuale cumpărări! Orice produs disponibil în magazinul nostru online poate fi comandat cu butonul "Cumpără" de pe fişa de date a produsului.

Prin apăsarea butonului "Cumpără", produsul în cauză va ajunge în coşul virtual de cumpărături. Produsele din coşul virtual de cumpărături pot fi vizualizate oricând, dacă daţi click pe iconul coşului situat în partea dreaptă sus a paginii web. Aici aveţi posibilitatea să ştergeti eventualele produse nedorite, sau puteţi defini cantitatea de produse în cazul în care doriţi să cumpăraţi mai multe bucăţi. După setarea cantităţii, cu ajutorul butonului "Recalculare" veţi putea actualiza starea coşului de cumpărături. Daca aţi făcut setările necesare şi toate produsele sunt în cos, prin apăsarea butonului "COMANDĂ " ajungeţi în secţiunea de facturare, unde vă vor fi solicitate datele necesare facturării şi livrării comenzii dvs.

După efectuarea comenzii în magazinul online, veţi primi automat un e-mail la adresa indicată de dvs., care confirmă înregistrarea comenzii şi trimiterea acesteia mai departe spre procesare către Vânzător. În baza comenzii, un operator va verifica stocurile şi vă va înştiinţa despre disponibilitatea produselor prin intermediul datelor de contact indicate de dvs.

Vă aducem la cunoştinţă că, abia după efectuarea comenzii şi după primirea confirmării de la un operator al Vânzatorului, intervine un contract de vânzare-cumpărare, respectiv de livrare, încheiat verbal pentru produsul comandat.

Înregistrarea pe site

Pentru a vă înregistra pe site-ul Recipiente.ro aveţi la dispoziţie două posibilităţi:

 1. Vă înregistraţi dând click pe "Înregistrare nouă" în partea din stânga sus a paginii, chiar deasupra meniului principal.
 2. Datele de Login le veţi primi pe adresa de e-mail furnizată de dvs. în formularul de comandă. Astfel veţi putea accesa contul oricând doriţi să lansaţi o comandă sau să ne contactaţi direct din Secţiunea contact.

Preţul produselor

Toate preţurile afişate pe site sunt în LEI şi  nu conţin TVA deoarece firma este neplatitoare de TVA. Produsele prezentate pe site-ul Recipiente.ro sunt disponibile în limita stocului. Preţurile produselor pot fi modificate fără nici o comunicare prealabilă.