ORAR: 9-17 de LUNI pana VINERI
Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.
 • MAGAZIN SECURIZAT

  100% cumparaturi sigure

 • LIVRARE GRATUITA

  la comenzi de minim 300 de lei

 • CONTACT

  tel 0756.393.314

 • PLATA

  ramburs sau transfer bancar

Coş de cumpărături 0 produs(e) - 0,00 lei
Coşul tău este gol!

Despre noi

Ne-am  propus să aducem mai aproape de dumneavoastră cât mai multe tipuri de recipiente pentru produsele cosmetice pe care le realizați. Avem multe idei pe care le vom pune în practică pentru a vă ajuta să atrageți cumparatorii  atât prin caliteatea produsului pe care îl realizați  dar și prin imagine acestuia. Avem încredere că produsele noastre au calitatea pe care o doriți.

Recipiente.ro doreste sa aduca  mai aproape de producatorii mici si mijlocii borcane, flacoane, ambalaje si recipiente elegante, de buna calitate si usor de folosit. Imaginea produsului conteaza si este unul din factiorii importanti in actul decizional de cumparare. 

Pentru realizarea produselor ai cautat cele mai bune ingrediente sai le-ai combinat in asa fel incat  sa rezulte un produs de o calitate deosebita. Nimeni nu il va cumpara daca nu este ambalat si impachetat frumos.

Asadar, acorda atentia cuvenita produsului finit inainte de a fi expus. Un ambalaj  simplu si o eticheta  personalizata fac diferenta dintre alegerile cumparatorilor care pot deveni usor CLIENTII TAI.